lördag 28 mars 2009

Åh så skönt med lööördag! Men det känns att det varit en "light"vecka jobbmässigt, känner mig inte riktigt lika slut som jag brukar. Efter att Nora dansat på förmiddagen så åkte hela familjen till Täby och åt lunch. Lite butikstittande blev det också. Jag kom faktiskt hem med en tocken där brun, midjekort skinnjacka som alla tonårsbrudar har men den ska nog få gå i retur. Den satt som smäck och jag passade i den men det var lite av ett impulsköp. Med lite eftertanke så insåg jag att det nog lär bli rätt begränsad användning och att jag därför måste ha en vårjacka till. Hade den kostat 250:-, okej, men det gjorde den inte.... Har dessutom ett tandläkarbesök inbokat som inte lär bli gratis, plus att det troligen blir fler än ett om jag känner mina tänder rätt.

Just nu ligger lillsnorpan och tittar på film med sin pappa så nu kanske man skulle pyssla lite? Kluddade av några skisser från Kortskissen som jag tänkte ta mig an.



Avslutningsvis kommer en Layout gjord efter fredagsskissen hos Scrapaddicted förra veckan. Publicerad i bloggen blev den också *glad*





Alla papper är Basic Grey's Procelain. Chipboardbosktäverna är också från Basic Grey och heter, tror jag, Delilah. Några genomskinliga knapppar från Bag O' Buttons, tyll, mina älskade hjärtpins, några charms och en dymoremsa.

1 kommentar:

Natalia Zimniewicz sa...

Super wpis. Pozdrawiam i czekam na więcej.