söndag 29 mars 2009

Helgen i bilder

Jaha, lite har det pysslats i det Molinska hemmet i helgen.
Först ut ett kort som skulle bli mitt bidrag till Brunkullans shabby chic-tävling. Den stilen är inte alls min grej men så ville det sig inte bättre än att jag faktiskt gjorde två kort av den typen; det här och så det som blev tävlingsbidraget. Och det får ni se nån annan dag, för tävlingstiden har inte gått ut än.

Fjärilsstämplarna är stämplade på papper som behandlats med en blandning av distress ink (vintage photo), guldigt perfect pearl och vatten. Chipboardfjärilarna har jag dragit över med guldpenna och sen ett lager crackle accent. Rosor från Prima och löv likaså. Nålen kommer från MM och halvpärlorna från Stämpelgården. Vän-cirkeln är stämplad med Watermarkdyna och dammad med torr perfect pearl. Spetsen och filtbandet är av okänt fabrikat.

Var inne på Panduro i lördags och kunde inte motstå DCWVs "The green stack" och tillhörande chipboard shapes. Alla 3 kort som följer är med det materialet.
Ramen är stansad med QK nesting squares. Bokstäverna, som kommer från Doodlebug, har fått ett lager 3D gloss och den lille kramsjuke björnen har fått en gräsmatta av Magic mesh. I like magic mesh.
Efter en skiss hos Kortskissen, # 50

Trädet har fått lite limegrön stickles för att få lite mer liv. Vän-stämpeln kommer från Easer och "stenarna" är halvpärlor från Kaiser. Gjort efter skiss från Kortskissen, # 49.

Finfint grön band från Papperalla (tack Elina!), brads från okänd tillverkare och rub-ons från MM i typsnittet "mixed"


Färgstarkt papper och en sticker från SEI, AC thickers "Cappucino" (tror jag, eller "Latte" - nåt kaffe i alla fall). Filtband från Queen & Co. Punchinella, tickets å den sedvanliga hjärtnålen (snart slut såna - hoppas de finns kvar på Stockhome, måste har fler)


Funderade länge på att riva upp denna men var lite rädd att förstöra den fina (och dyra) glitter cuts:en från fancy Pants. Pappersremsor från "The Green stack" som fått stickleskanter. Journalingstämpel från Easer, tror jag. Titeln skriven med AC thickers Giggles (orange), Subway (blå + ett lager stickles) och Rollerrink (svart). "eller" är utsansat med QK Moxie skinnie mini.

That's "all" folks!

3 kommentarer:

linaliten sa...

Tack vännen, du lyste precis upp en annars väldigt tung dag! <3 *skickar en slängpuss* Tycker layouten är perfekt; glittrigt som i Nora & färgglatt som i Lina! ;)
Korten med DCWV-papperen var jättefina, sådana man blir glad av! :) Var det många papper i stacken? Blev lite sugen på att köpa en, men har ingen lust att ha massor av likadana för då blir de bara liggande.... :P
Ha en bra dag! *kram*

Anna Ekman sa...

Massor med fina saker, jag gillade verkligen dina tre gråa kort. Supersnygga.

Moster Nåka sa...

MINA vänner....=))