fredag 5 september 2014

Veckans skiss #30

Nu var det, vad som känns som, en evighet sen jag tolkade Veckans skiss. Det gjorde jag ju annars ganska troget under en period. Det kan ju iofs bero på att jag varit ganska djupt nere i teknikträsket och då inte behövt inspirationen på samma sätt. Men nu blev det av i alla fall. 

Igår fick jag hem mitt septemberkit från Simon says stamp. Det är ju egentligen ett kortkit men när jag såg innehållet så visste jag med en gång att jag var tvungen scrappa det här fotot med innehållet i kitet. Papper från en serie som heter "Public library" (October afternoon) och stämplar som heter "To thine own shelf"... say no more! Skissen ser ut så här: 

 Och min LO blev så här: 

 Jag "grundande" med två olika stenciler och två olika embossingpulver. Sen gick jag lös med stämplarna från kitet plus några stickers.

Av en sticker gjorde jag en egen flair med hjälp av en epoxy dot.

Älskar den där stämpeln :-)

 Jag kan avslöja att efter LOn blev det tre kort och en tag/bokmärke. Ett galet inspirerande kit med andra ord. Tur att jag har många bokslukarkompisar ;-)

Sen var jag tvungen kolla, sist jag tolkade veckans skiss var skiss #1 2014. Det var på tiden alltså!

2 kommentarer:

cissi sa...

Smart ide att göra en LO av kitet, har också detta kit men inte hunnit göra nåt än med det. Layouten blev jättesnygg!

ÅsaJ sa...

Välkommen tillbaka till Veckans skiss :-) Det var en riktigt härlig och detaljrik layout du bidrar med! Snyggt! Kram ÅsaJ