fredag 4 oktober 2013

Veckans skiss #40

Förra veckan blev det inte nåt av med Veckans skiss men nu är jag på't igen. Veckans skiss ser ut så här:

Och så här blev min tolkning: 
Snett och vint som vanligt när jag använt mist. Och lite off i färgerna.
  I princip allt material kommer från septemberkitet från Cocoa Daisy, ett kit som är fint men lite svårt i färgerna för mig. Det följde med ett ark guldfärgad vellum, bland annat, som jag inte riktigt visste vad jag skulle göra med men här tycker jag det kom till sin rätt; jag använde det som bakstycke till en die cut från Dear Lizzie.
Här är färgerna lite mer rättvisande
Tråden hade små guldfärgade paljetter påträdda och jag tog igen guldfärgen ytterligare med lite mist på bakgrunden.  


7 kommentarer:

linaliten sa...

Läckert! Jag tycker att du fick till det bra med färgerna, bättre än vad jag skulle ha lyckats med. Snygg tolkning av skissen iaf, nu blev jag sugen på att smita undan till pysselbordet. ;) Men lilltrollet håller på att få feber så det blir nog till att ut och gå med vagnen istället och försöka få henne att sova.

Vaktmästarn sa...

Jättesnygg och välarbetad lo! Man kan ju inte tro annat än att det är dina favoritfärger eftersom resultatet blev så fint. Mycket inspirerande, tack!
Kram, Outi

Anonym sa...

Så snyggt! Sray-ink floss, och lager på lager, kan man begära mer? Tack för din fina tolkning till oss på Veckans Skiss denna vecka. /J

Helene Bogren sa...

Snygg tolkning och jättesnygg layout!! Det blev kanonsnyggt till fotot med din "guldrandiga fotomatta". Jag gillade den - och helheten - jättemycket!

allram/ Jenni sa...

Superläcker. Gillar skarpt.

Camilla sa...

Galet snygg! Tack för ditt bidrag till Veckans Skiss!

Malin/malwa sa...

Superläcker! Gillar allt på den! :)