måndag 3 september 2012

Creative scrappers #224

Creative scrappers har alltid så fina skisser. Den här har jag använt mig av idag, #224:


Jag har använt mig av två vita och ett svart cardstock ovanpå varandra. Stjärnorna är en Crafters Workshop-stencil som jag färgat in delar av med distress ink, Black soot. Sen är har jag mistat lite lätt med Glimmer mist, Black magic. Till rubriken plockade jag fram alla mina svarta "rest-Thickers" och fick faktiskt ihop till hela texten. Det trodde jag aldrig! Underrubriken/journaling har jag skrivit med Cosmo Cricket's "Tiny types"
Runt kanten har jag använt Inka gold, Graphite, och Distress stain Black soot.  Har även tagit lite Inka gold runt kanterna på fotot. Till "flärparna" har jag använt washi tape,  Ranger's film strip ribbon, och en spillbit från Prima's "Nature Garden"-serie. 

Stjärnorna är utstansade ur svart cardstock, med en Nestabilities die , och har sen fått ett lager  Inka Gold och lite Stickles, Black diamond. Avslutningsvis fäste jag dem på 3D-kuddar i olika höjder.
Fotot är taget första kvällen i Nice. Efter att jag gått runt på stan ett par timmar så hade jag så fruktansvärt ont i fötterna. När vi stannade till ett tag tog jag tillfället i akt och tog av mig skorna. Fötterna hade inte bara svällt i värmen så att jag knappt fick av mig dem, jag hade dessutom bränt mig rätt rejält. Jag har aldrig bränt fötterna tidigare i mitt liv! Det var inte kul när jag sen var tvungen att ta på mig skorna igen och promenera hela vägen hem.... Aj!

2 kommentarer:

agnelia sa...

Lika läcker den här med!Härliga detaljer och färgskala. Men aj aj AJ, stackars fötter!

stacey sa...

I love all the little details here and great colour choice, thanks for joining in with us at CREATIVE SCRAPPERS