tisdag 6 april 2010

Paketpyssel

Bästa Anna, på Pyssloteket, är ju inte bara en eminent kortmakare utan gör ju galet fina paket också. Jag var ju där på kurs för ett tag sen men efter det har det liksom inte blitt nåt av. Men ingår så handlade jag hem en meter papper och lite snöre (nej, mycket, för det ska man enligt gurun inte snåla med) så ikväll har jag faktiskt gjort två paket. Ett till maken som snart fyller år och ett till ******a men jag tänkte att hon skulle få se sitt själv först så det blir Cs paket ni får se ikväll.
Tjusigt dubbelsidigt papper i brunt & beige. Ett chipboardhjärta som jag färgat in med Walnut stain och embossat med Vintage Photo. En styck primblomma, en fin pin och en hattnål. Kul att kunna använda sina pysselprylar på ett, för mig, nytt sätt. (Dekorationerna har hamnat lite off, men jag var tvungen att täcka knuten som hamnat på framsidan i brådrasket.)
Inte så pjåkigt va för att vara första försöket på egen hand? Och kul är det så det lär bli fler. Har t o m lagt till det som en egen etikett.

1 kommentar:

Laila sa...

:-o Jag tycker det här paketet är för snyggt för att öppnas! ;-)