fredag 5 mars 2010

My little Pony?

Nora har tjatat och tjatat om att gå till Pyssloteket för att måla en häst efter att hon såg ett annat barn göra det vid nåt tillfälle. Sagt och gjort så gick vi dit men jag var väl lite skeptisk till att hon sklle slutföra sitt projekt.

Tji fick jag!
Hon inte bara slutförde utan när vi sen kom hem så fick jag lov att plocka fram färger, servetter, decoupagelim, glasburkar och allt altringsbart jag kunde hitta. Sen blev det massproduktion ... tills jag lämnar henne obevakad i 5 min, kommer tillbaka och hon har lyckats åstadkomma helt nya kulörer i färgpytsarna. 4 nästan fulla brkar färg i soporna. Då var det färdigpysslat. Meeeeen jag får väl skylla mig själv som inte tänkte på att använda palett till färgerna.... Hon fick dock blodad tand och vill gärna gå tillbaka till Pyssloteket och pyssla mer nån annan dag.
Det ska hon få göra.
När jag ifrågasatte varför hon skulle limma två hjärtan ovanpå varandra fick jag en totalt idiotförklarande blick. För att det är så ponnyhästar ser ut, förstås! Åtminstone om de är av plast och kommer från Hasbro.

Inga kommentarer: