onsdag 7 januari 2009

Jag är lite knäpp!

Hela julhelgen har jag haft på mig att sitta uppe och uggla på nätterna framför skrivbordet, men den där riktiga lusten har inte velat infinna sig. När infinner den sig? Jo, igår förstås... 4 LOs på en kväll! Plus 2 kort! Väldigt enkla men trots allt 4 (+ 2)!
Först en 8" LO scrappad på clear acrylic. Följde med i mitt senaste kit från Work in Progress och jag har inte provat scrappa på sån tidigare så det var lite kul. Har däremot gjort något clear kort och då var det ju enklare att scrappa, att inte behöva bry sig om baksidan för den ska ingen se. Killen med krullet är son till min "bästa-hemma-i-Piteå-vän" och åtminstone sist vi träffade honom var det en kille med 'go'* i så jag tyckte att färgerna passade lite extra bra. *så pass mycket 'go' att Nora slutade önska sig ett syskon :-))

En helt svart/vit LO scrappad efter den översta Peterlinaskissen HÄR. Är lite kräkless på alla julfärger så det blev en lite oortodox jullayout. Återgivningen är skunk men själva Lon är jag mkt nöjd med (ingen Jante här inte).

När jag var på Skapa i förra veckan hittade jag ett stämpelkit från Inque Boutiqe med rese-/frimärkstema, kolla här . De passade olidligt bra till mina Parislayouter. Synd bara att jag redan scrappat de flesta. Meeeen vi funderar på EuroDisney under sommarsemestern då det ordnar sig nog. "Titeln" är skriven på en overlay från Heidi Swapp som jag tyckte funkade bra ihop med stilen på lamporna i förgrunden på fotot.


Julskyltninge på HÖG nivå. NK släng dig i väggen!

Ett litet minikort av resterna från det andra kortet som jag i n t e tänker visa upp idag.

Däremot kan jag av tidigare kommentar att döma visa upp det här: Välkommenkort till AnnaKs lilla Livia som gjort entré.

3 kommentarer:

Paula sa...

Du är alltid så kreativ. Jag önskar jag hade en uns av all din "lust" :o). Kram på dig

Anonym sa...

Åhhhhhhhh, du har åter igen gjort en massa fina saker på imponerande kort tid! "Bling Bling"-layouten är grymt snygg! Och bebis-kortet var jättesött! *kram*

Anonym sa...

Kortet har fått en hedersplats på hallbyrån. Sneglar på det varje gång jag går förbi och blir rörd i hjärtat :-)
*kram*