söndag 4 januari 2015

Sent söndagsinlägg

Dagens inlägg kommer så här på eftermiddagen för jag har varit och hjälpt till med årets inventering på Pyssloteket. Inte så tråkigt som det låter: trevligt sällskap, gott fika och mycket sk*tsnack. Och så får man ju upp ögonen för allt det där Anna har i lager som man - på nåt konstigt sätt - lyckats missa. 

Årets första tävlingsbidrag blir till Hobbyworlds januaritävling, en skiss som Lillpiga ritat. Direkt när jag såg den visste jag preciiiis vad jag ville göra!Jag har inte spillt på kortet - det är lilafärgad perfect pearl som jag skvätt över den vita kortbasen.
Jag tycker själv att man ser skissen rätt tydligt, va?! Jag har nästlat två dies, den kvadratiska från Lawn fawn och cirklarna från Simon says stamp. Även texten och mina små hjärtan kommer från Simon. 

Jag har inte scrappat på år och dar, känns det som, men jag är riktigt sugen på att faktiskt göra en LO efter skissen också.... Den som lever får se...

6 kommentarer:

Malin ~ Lillpiga sa...

Jag ser verkligen att kortet är skapat efter skissen och det är SJUKT snyggt! :) Tack för att du är med och deltar hos oss på Hobbyworld!

Mvh Malin ~ Lillpiga

Ulrika aka LillBlomman sa...

Trist att jag inte kunde komma :( Sååå snygg tolkning! Och nu vill jag minsann se en lo också! Vad roligt att du antog Hobbyworlds januari utmaning! Kram från DT Ulrika aka LillBlomman!

Tettiz sa...

Hysteriskt snyggt!!! Är texten en die eller stickers??

Tack för att du är med i Hobbyworlds umaning!
Kram,
Jeanette - Tettiz

Ulrika sa...

Oj vilket snyggt kort!!Älskar stilen och färgerna!

Tesa sa...

Jättesnyggt kort och jag blir lite avis på dig för den där ord-diesen;)
Tack för att du är med och tävlar hos oss på Hobbyworld:)
Kram Tesa

MezzaNotte sa...

Stilrent och klockren tolkning.

Tack för att du med och tävlar hos Hobbyworld.
Kram Katja/Mezzanotte