lördag 25 oktober 2014

Veckans skiss #37

Den här lördagen blev inte alls som planerat. Tanken var att jag och Nora skulle ha en mamma-Noradag på stan: shoppa skor, äta lunch och gå på bio. I morse vaknade jag med ont i huvudet, snor i näsan och jobbigt i luftrören. Det hade väl gått att överleva men Noras förkylning som borde vara på väg att dö har fått ny fart så näe, det blir en hemmadag. 
Passar på att lägga upp ett par, tre inlägg med korten jag gjorde igår kväll. Först ut är min tolkning av Veckans skiss #37 som ser ut så här: 

Och så här ser min tolkning ut: Allt material, utom bakgrundsstencilen, har jag förstås shoppat på Pyssloteket. Det är papper & stickers från BoBunnys kollektion "Cany cane": "Countdown", "Naughty or nice", "North pole" och "Combosstickers". Snögubben kommer från "Warm hearts"-setet från Paper smooches. Till bakgrunden har jag använt en stencil från Create a smile, en tysk webshop där jag vann ett presentkort för mitt kort till CAS-ology för nån vecka sen. Jag färgade först in med distress ink, black soot, och tog sen modeling paste över vilket gav snöflingorna ett lite gråaktigt utseende.


Motivet är färglagt med Tombowpennor och Distress markers. Istället för pensel & vatten har jag använt min Wink of Stella (clear). Glittrigt som sjutton blev det. Snöflingorna är en gammal punch som fått en droppe paper pen i mitten. Juste den här punchen är slut men det finns liknande här och här.  

3 kommentarer:

ÅsaJ sa...

Åh vilket fantastiskt kort!!! Färger i min smak. Jag tokgillar snögubben! Tack för att du är med och tolkar VS! Kram ÅsaJ

Piglet sa...

Vilket fint kort! Underbar snögubbe och fina färger :D

Christel sa...

Vilket härligt glatt kort, nästan så jag längtar till vintern! Tack för att du tolkar VS!