torsdag 24 april 2014

Amerikatt

 Om man åker till Amerikatt, då är det nästan ett måste att komma hem med en massa scrapprylar va?! Vi hann med att besöka både Michael's och Jo-Ann's....

Selfie i stämpelgången på Michael's
Dessutom hade jag lagt beställningar hos Scrapbook.com och Simon says stamp (som levererats hem till min kompis) så jag kan ju inte direkt påstå att det kommer vara brist på pysselsaker här framöver. Eller jo, det kommer jag säkert försöka påstå men då vet ni ju att det inte är sant.

Vill ni se nu då?!
Stenciler från Heidi Swapp och TCW.
30% på allt Martha Stewart och 40% på alla verktyg på Jo-Anne's. Gotta love it! Nu blev det äntligen formar & crafter's clay som jag varit sugen på att testa länge. Plus att de hade Quikstiks - det har jag saknat!
Michael's hade 40% på allt Heidi Swapp så då blev det lite mer från henne (förutom stencilen) plus rosor från Michael's eget märke. Paljetter från Lawn fawn.
Paper pads så klart, två stycken från Basic Gray: Knee high och Hey girl. Till Hey girl köpte jag även en frp dekorationer.  Sen blev det embossinpulver i glada färger och 3 nya silks. Och just det ja! Jo-Ann's hade 40% på alla papper och kortmakartillbehör.....
.... inklusive stämplar så där köpte jag de två till vänster, från Fiskars, plus de från Jillibean soup på nästa bild. Pippistämplarna är ett märke som heter Recollections. 
Lawn Fawn stämplarna är beställda från Simon Says stamp. Nu, sen jag gjorde den beställningen, så har Anna börjat ta hem deras stämplar. Tyyyypiskt. Jag som vill vara trogen :-) Men de har ju många andra fiiiina.
Förbeställning av Hero Arts-stämplar....
... och Technique Tuesday-stämplar.
Förbeställde också typ hela DIY-kollektionen med tillbehör. Även den har ju Anna naturligtvis tagit hem nu :-)
Embossingfolders använder jag kanske inte jätteofta men de två till höger var 2 för $5 och QK-foldern var på rearea. Kan man låta bli då?! 
Förbeställda dies från Simon says stamp.
 Och det var alles. Eller som jag tänkte när jag packade upp handbagaget (viktiga saker som scrapprylar åker givetvis handbagage): "Var det allt?!" Sen sorterade jag upp lite, la stämplarna i en hög på fönsterbänken, tittade på den och tänkte att nja, det var nog inte så bara....

3 kommentarer:

linaliten sa...

Åh, mums! Såg mycket som det lika gärna hade kunnat vara jag som klickat hem! ;) Men jag känner igen känslan av att var det inte mer? Så känns det nästan alltid när man får hem en beställning även om det var rätt många hundralappar som försvann... ;)

Ami sa...

Åh! Så härlig shopping! Självklart måste man handla scrapgrejer i USA, speciellt om de är på rea. :)

Cicci/Trollmor sa...

Mumsfillibabba! *dreglar* Tack för titten <3