onsdag 15 augusti 2012

I 7e himlen

Det här är mitt bidrag till augustitävlingen hos Scraphuset. Utmaningen var att färgerna turkos, gul och cerise skulle vara med (andra färger fick förekomma) plus att det skulle finnas minst 3 cirklar och 3 stjärnor. Kändes som att den utmaningen var liksom gjord för mig :-)


När jag skulle färga in molnen så ville jag använda samma färg som misten men det är ju svårt att spraya utan att få färg över allt. Tyckte allt att jag var lite finurlig när jag hällde upp lite i en palett och använde en "dutt" att dutta med (en sån där liten stöpplare, tredje från höger, har ett gäng i olika storlekar som är perfekta till sånt här). Tji fick jag. Det rann ju som 17 under stencilen. Cardstocket kasserades och sen var det bara att börja om. För att få bättre konsistens på färgen så blandade jag lite glimmer mist med clear gesso och det blev myyyycket bättre. Molnen fick lite inka gold "rose" och ett lager crackle paint, rock candy. Eftersom jag inte hade nån bra gul cardstock så färgade jag in en vit spillbit med Sunflower yellow och stansade mina stjärnor ur den. Sen fick även de en omgång inka gold, "gold", och crackle paint.

Skissen har jag hittat hos Creative Scrappers, skiss #219

1 kommentar:

linaliten sa...

Vilken läcker layout! Supersnyggt!
Jag har också gjort det misstaget att färgen runnit under masken... :P
Jag blev superinspirerad av din layout, den där tävlingen är ju som gjord för mig med! ;),Synd att treåringen förmodligen inte har lust att sitta i pysselrummet hela dagen... ;)