torsdag 29 juli 2010

TACK TACK TACK!!! (presentswap)

Jag har, som många av er redan vet, födelsedag på söndag och jösses! vad med kort och presenter det har trillat ner i brevlådan!!! Eftersom vi inte är hemma då så har jag tagit mig friheten att öppna dem redan ikväll som en belöning för att jag/vi städat så duktigt.

Ni är helt galet generösa hela bunten, eller som min käre make uttryckte det: "Pysslare verkar ju inte riktigt friska!?" Och förutom galet generösa så brukar pysslare vara nyfikna också. Vill ni se? Klart ni vill!!!!
Från Leelo kom det inte mindre än två förpackningar med Timpans embossingfolders. *glädjeskuttar*
Från Altariel ett snyggt lila kort (vill gärna veta vart stämpeln kommer ifrån!) ackompanjerat av fina metalldekos, tre minimisters och en crackle paint "picket fence"
Agnelia skickade FYRA distressdynor OCH en bok av min favoritdeckarförfattare! Spana in coolaste kortet - gillar de där stämplarna skarpt.

Från ANNAANNA: Ett schnyggt kort, en Stickles "Xmas red", Fluid chalk "Chestnut roan" och fina halvpärlor.
Från DrAnnika: ett superfräscht kort, en minimask från TH, distressdynor "Spun sugar" och "Tumbled glass" samt lyxiga Primablommor.
Ett fullspäckat paket från Pixelit innehållande fint kissekattkort, en bok, massor av blommor och ett supermysigt halsband.

På silverberlocken står det "Ex anmio" vilket betyder "från hjärtat" ♥
Från Skberg74: Fint kort i älsklingsfärgen orange, 2 ark tiny alpha och en distress refill "mustard seed" .Av MiaPuh fick jag en apsnygg hempysslad ask med 2 olika armband - väldigt Gunilliga!

Jag vet inte riktigt hur man gör för att visa sin uppskattning för sån här generositet så jag kör igen:

TACK TACK TACK!!!

3 kommentarer:

Helen sa...

Väldigt fina presenter du fått:) Grattis i förskott!

agnelia sa...

Altariels stämpel köpte hon alldeles nyligen av mig. Jag kommer inte ihåg märket men den är köpt hos Papermaze. Finns även med andra textteman t ex "Thank You" som jag tror jag såg i reakategorin.

Myran sa...

Vilka härliga presenter!

Stämpeln på Altariels kort är från Purple onion designs!