tisdag 6 juli 2010

Stiltje i sommarvärmen

Har ni saknat mig? Det har varit lite stiltje här på sistone men å andra sidan har det inte blivit mycket pysslat heller. Med det gudabenådade väder som varit den senaste tiden så har man (läs: jag) inte varit så sugen på att sitta framför datorn. Med nya telefonen har jag scannat av fejjan emellanåt men i övrigt... njaa... inte sugen helt enkelt.
Men, Ljusterö-Annika, för att du inte ska behöva titta på en massa pennor så får jag väl lägga upp det lilla som producerats i alla fall.

En distressruta med några av de nya fina stämplar (Penny Black) som trillade ner i brevlådan härom dan och som var min vinst i en tävling som jag skrivit om tidigare. Texten kommer från Tim Holz och papper är MME.

2 kommentarer:

LjusteröAnnika sa...

Bussigt!!! Mycket roligare att titta på dina fina kort, så himla fina som vanligt, än på ett gäng pennor (Häftigt med såååå många)
Må så gott och skapa på. Mitt mål med dagen är att sätta mig i mitt pysselrum, måste titta genom kassan som jag kom hem med häromdagen!

LjusteröAnnika sa...

Bussigt! Mycket roligare att titta på dina fina kort än pennorna även om de oxå är lite lockande! Må så gott och skapa på i sommarvärmen!