onsdag 9 december 2009

Grattis på ANNA-dagen!!!

Idag finns det många Anna att fira: Anna O, Anna M, Anna K, Anna G, Anna E, Anna A....
För att vara på den säkra sidan så gratinerar jag alla Annor jag känner! Kram på er alla!

DT-mamma Anna (M) firar sin dag med ett fiiiiiiint erbjudande och en utlottning.

Det är ju inte varje dag man har namnsdag, men idag har jag det. Och för att fira så har jag dels ett trevligt erbjudande för alla er som gillar Tim Holtz: Köp en Distress dyna och en Stampers Anonymous stämpel för 105 kr (ord pris 130kr).

Och sen har jag en liten tävling:
Jag kommer också att lotta ut ett paket med papper och stämplar från Inkido, det enda du behöver göra är att lämna en kommentar på det här inlägget. Och det gäller att lämna sin kommentar idag på Anna-dagen, så det är snabba puckar


Besök bloggen och pröva lyckan! Och aldrig kan man väl få för mycket av TH så besök shoppen också. Vet att det landat jättefina Perfect pearls, minimisters, grungeboard mm och framför allt den sjuuuuuukt snygga TH-stamp bindern till ett kanonpris: 249:-!!!! Design ruler finns också inne (om den inte sålt slut).
Annat än TH har det kommit också; Nya Scent my Card-dofter, pappersförvaring, coola Heidi Swapp invisibles-papper.... Och om jag inte minns fel så bjuder Anna på skrymmande-tillägget under december.
Gör ett besök, alltså, på webben eller i fysiska butiken. Ikväll och imorgon är det dessutom öppet till 20:00 men webshoppen har ju alltid öppet!

1 kommentar:

Ami sa...

Tack för grattiset!