tisdag 20 oktober 2009

Säsong

Så var säsongen igång igen: Är hemma och vabbar första dan den här terminen. Skrutt vaknade och lät som en kråka. Lite morgonrosslig, ingen fara tänkte mamma & pappa. Ont i halsen, mamma. Okej, lite mindre bra. Yoghurt smakade blä, ostmacka smakade blä, juicen hälldes ut i vasken. Oooooooookej.... Kokt ägg var gott. Det är klart: mjukt och lite lagom ljummet för halsen. Nu låter hon tjock, som när jag själv är på väg att börja störtböla.
Jaha, ja. Och hon som skulle på teater med dagis. Där det för övrigt går streptokocker. Kanske säger allt.
Men till husläkaren fick vi inte komma för "små barn går inte att testa förrän efter ett par dagar". Lät konstigt men hon är proffs och inte jag.

Som tur var är hon ganska pigg, ingen feber eller så, så det kan bli en mysig dag ~ ett välbehövligt avbrott för lilla fröken som varit väääldigt trött på sistone. Jag har kokat sockerlag så vi ska göra målningar. Tänkte testa distressrutor med det. Återkommer med resultatet.

3 kommentarer:

Jenny sa...

Heh - vi har på outgrundligt vis klarat oss hittills, men det är väl en tidsfråga... Jaja, så länge det bara är snuva. Bävar för k-r-*-k-i-s-säsongen sen... :-P

Men du - såna där sockerlagsmålningar, hur gör man? Sockerlag FÖRST och sen färg, eller blandar man färgen I sockerlagen och målar med, eller...? Ungarna har gjort på dagis, men det är helt klart nåt att testa hemma också!

Michaela sa...

Ja, det är nu det börjas med alla dessa förkylningar, USCH! Men jösses va´ häftigt det blev med sockerlagen! Måste provas! Ser fram emot bilder på era alster! Kjam....

ele sa...

Skall ni göra sockermålning! Förstår inte hur du skall göra distressrutor med dem. Men du skulle ju kunna använda distresserna när du gör sockermålningen förstås. Ser fram emot resultatet :)