torsdag 13 augusti 2009

Pennoman

För en icke-pysslare kan det verka helt absurt men jag har precis klickat iväg en beställning på 72 st Copic Ciao pennor. Hur mycket de kostar ska vi tala tyst om, särskilt eftersom jag redan fnular på hur jag ska få ihop till resterande 72 som finns. Till mitt försvar ska sägas att jag har ett knappt 50-tal auktioner ute på Tradera som kommer att betala för kalaset. I just den serien. Copic sketch, som är typ same same, har > 300 nyanser.....


6 kommentarer:

Evanlo sa...

Egentligen kom jag ju hit för att kolla in ditt bidrag till Kortinspiration (väldigt fint, för övrigt), men kände att jag bara måste lämna en kommentar här på pennorna.
Jag tycker du är jätteduktig som finansierar dina nya pennor med att sälja annat, själv har man ju inte kommit liiiika långt. Det kan ju vara bra-att-ha-kvar ... ;-)
Och självklart måste det ju vara någon slags skillnad mellan Ciao och Sketch, annars skulle det väl inte tillverkas två pennor? :-D

Dolores sa...

Härligt inköp, Babs! :)
Kram / Dollan

Gunsan sa...

Jo visst är det skillnad, men jag tror inte de är enorma, därav typ same same....

Tettiz sa...

Bra köp! Jag tror inte du kommer bli besviken - jag ÄLSKAR mina. :D

En skillnad på Ciao och Sketch, som jag har förstått det, är att Sketch rymmer mer = räcker längre. Men, jag tror att båda är påfyllningsbara, och då spelar det ju ingen roll hur mycket man får i dem. Det som är intressant är ju att man kan fylla på med Sketchpennor i de färger som inte finns i Ciao - så gör iaf jag. ;)

*kram*
Tett

DIana sa...

Det är lugnt! Pysselpengar in, pysselpengar ut vet du! Du får ju in massa på auktionerna!

chanette sa...

vilken sida klicka du hem dom