måndag 12 januari 2009

Nu är det klippt!






-"Men Nora! VAD har du gjort?"
I tårar:"-Jag har klippt mitt hår men nu ser jag ju inte kloook ut!"
Näe minsann. För lilla pimpinetta fröken var den insikten bättre än alla utskällningar i världen.
Och vi har tid hos fotografen den 4/2.

5 kommentarer:

Anonym sa...

*fnissar* Ja, så kan det gå... Du får ta och klippa luggen sned åt båda hållen på henne, så blir det inte jättekort överallt iaf. Kan tipsa om att använda en liten vass pysselsax (typ från Panduro), den fungerade bra på min lugg! :)

Anonym sa...

Haha, så gulligt! Jag läste först att ni hade tid hos frisören den 4/2 och hann tänka att hon skulle få gå rätt länge med lustig frisyr... sen läste jag rätt =)

Min kompis klippte av luggen i höjd med hårfästet samma dag som hennes mor skulle gifta sig, det blev rätt gulliga bröllopsfoton där med ;-)

Kram på er!
/Carolina

Anonym sa...

Hahahahaha!!! Jag döööör! Söta söta NORA!!!!

Vaáarför är det så kul att klippa sitt hår?

Min Minea gjorde detsamma. Tror hon var tre, nästan fyra år och hon klippte sig inte så där snyggt som Nora. Hon skalade av sitt hår längsmed svålen.... det var tre millimeter lång lugg OCH en toffs mitt uppe på huvudet OCH avskalat i nacken.

Det var första gången hon såg mig gråta. Hon minns det än i dag (5 år senare) som ett av hennes barndoms värsta minnen.

Jag bara skrek o grät.... var halvt hysterisk och min sambo skrattade åt mig och jag blev skitsur och jag skrek ännu mer.... Stackars barn...traumatiskt! Hahah....

Till mitt försvar måste jag säga att hon såg ut att ha en fruktansvärd sjukdom i sin nya frisyr plus att jag var gravid och hormonstinn (och du vet ju att jag inte är att leka med i det tillståndet ;) Tihi)

Miapuh sa...

så charmigt, Nora skapar säkert en ny trend :)
Hoppas de går att fixa till de .

Skall du till Annapanna nån dag?
kram

Pihlina sa...

Hon är ju jättecool. Man ska ha sån där superkort lugg ju. Eller... det kan tänkas ha varit för 15 år sen, men ändå. Tänk på Källa Bie i "Vuxna Människor"