lördag 5 juli 2008

5/7 Falsk akvarell o lite annat


Fjärilsstämpel från Inkido stämplad på akvarellpapper med två olika nyanser från en ColorBox Queue, "Smoke blue" och "Royal Blue". Därefter har det stämplade fuktats med vatten & perfect pearl i en minimister vilket innebär att det har en underbar pärlemorlyster irl. Fick inte till den där riktiga akvarellkänslan, dock, men jag håller på med ett nytt experiment... Mitt-fjärilen är stämplad med "Royal blue" och "Midnight" från samma Queue samt embossad med klart EP. Kortbasen har fått blå kant och sprayats även den med perfect pear. Textstämpel från Easer (finns hos Scrapaddicted). Cs Bazzill smoothie




Fick hem två fiiina Rachelle Anne Miller-stämplar i veckan. Den ena har jag reklamerat till Pappersvinden för den stämplade ojämt* men den här har tagits i bruk. Färglagd med PM-pennor som vanligt och de små små detaljerna, som det finns mycket av på dessa motiv, har jag målat med Stabilos Fineliners, 0,4 mm. Vet inte hur det funkar om man vill göra MCP ovanpå, men till sånt här funkar det i alla fall. Mönstrade pappret är två stycken ur MME's serie "Spirit" tror jag, nederkanten är inte kvar så jag kan tyvärr inte kolla. Cs är Bazill, blommor & blad från Prima. Halvpärlor från Stämpelgården, grönt Dymoband (tack Knin!!) och det obligatoriska 3D-lacket.


Ett till kort med samma stämpel och färgläggning. Cs från Bazzill. Mönstrat papper från Melissa Frances (vilket jag inte kunde motså inne på Matton trots att det inte är min sorts papper egentligen och trots att de tog 13 spänn för ett ark!!!!! I övrigt Autumn leaves-snurklor, kalenderstämpel (som jag tyvärr inte kommer ihåg tillverkare på), Primablommor och -blad, QK-alfabete Zoe, vit Sakura-penna, 3D-lack, fluid chalk "dark brown" samt små plastpärlor, eller vad man ska kalla dem, som ser ut som regndroppar.


Beställningskort till en 2-årig bröllopsdag. Hänglar som fått kläder av Melissa Frances-papper och PM-färger. Samma Melissa Frances-papper i bakgrunden samt Bazzil cs, vilket även använts till kortbasen. Filtbård från Queen & Co, Primablommor, regndroppspluttar, hjärtblingstenar och silver-Stickles.


Mönstrat papper från S.E.I., brun magic mesh, thickers "Daiquiri", primablommor samt brad från hmmm... kommer inte ihåg. Fort var det (kortet) gjort
Ett snabbt mini-minikort, typ 6 x 8 cm. Papper från S.E.I., ,stämpel från Penny Black, PM-pennor, 3D-lack och Stickles. Textstämpeln är designad av Carolina, men finns inte i nån shop. Limited edition, minsann. :-))

Sist men inte minst ett grattiskort till en kollega som har dille på grisar. Stämpeln är från High Hopes och köpt hos Stämpelgården och färglagd med akvarellpennor! (Nu blev ni förvånade va?!) Vinylthickers "Giggle", DrNinas fina grattis-stämpel, genomskinliga tiles som bubblor och 3D-lack till de allra minsta bubblorna. Mönstrat papper från Creative Cafe, Bazzill-cs, självhäftande pappers"bård" och svart penna till "stygnen".

*) Sånt tycker vi om! Jag mailade Pappersvinden med fråga om stämpeln, fick svar inom ett par timmar och löfte om ny stämpel + portoutlägg. Så ska det vara - sånt bemötande tycker vi om! Därför hamnar nu även Pappersvinden i länksamlingen, så klicka er dit och gör av med lite pengar nu!!!

4 kommentarer:

Nina sa...

Ååååååh så många nya jättefina kort! ♥

Anonym sa...

ja här fanns det massor med läckert!

Elina sa...

Glöm inte lämna betyg på scrappa.com - bra butiker ska uppmärksammas!

Anonym sa...

Suuuuuuperfina kort. RAM-korten är ursnygga, hÄnglarna fiiiina och grisbadet 'smiles* det är så söööt å kortet du har den strämpeln på är urfint, ja, alla korten här är jättefina.